Webcompleet
Image default
Zakelijk

Koppel nu jouw facturen aan Bol.com!

Facturen opstellen en versturen is iets dat menig mens nu echt een leuke taak vindt. Veel bedrijven hebben een externe partij die dit voor ze doet, of hebben één of meerdere medewerkers die hier de zorg voor dragen. Facturen maken kan automatisch gedaan worden, wat ervoor zorgt dat niemand al te lang met deze taak bezig hoeft te zijn. Wanneer je als bedrijf echter aangesloten bent bij Bol.com, moet je hier ook weer facturen voor opstellen en versturen. Wist je dat je de Bol com factuur BTW aangifte kunt koppelen aan online toepassingen om facturen op te stellen?

Koppelen van Bol com factuur BTW aangifte

Voordat je je facturen kunt koppelen aan Bol.com, is het vereist om hier een verkopersaccount op aan te maken. Als je dit hebt gedaan, kun je dit koppelen aan jouw account waarmee de facturen worden opgesteld. Vervolgens worden er een aantal dingen automatisch overgezet. Dit zijn de verzendingen, de orders, de klantgegevens, de bestelde producten, de bijbehorende prijzen, het BTW-bedrag en de verzendkosten.

 

Al deze data wordt elk uur verwerkt in jouw administratie. Je kunt ervoor kiezen dat de facturen na het automatisch opstellen direct worden verzonden, maar je kunt er ook voor kiezen om deze handmatig te versturen. Je kunt dan eventueel nog de factuur inzien en aanpassingen doen als dat nodig is.