Webcompleet
Image default
Particuliere dienstverlening

Deze tandarts in Deventer is perfect voor mensen met tandartsangst

Het is belangrijk dat u een tandarts heeft waarbij u zich vertrouwd voelt. Zeker als u bang bent voor de tandarts, wilt u natuurlijk het liefst een tandarts die u op uw gemak stelt en die u rustig maakt. Daarnaast is het fijn als u bij een tandarts terechtkunt die ook extra diensten aanbiedt om een behandeling zo ontspannen mogelijk voor u te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een behandeling van de tandarts onder narcose? Hierdoor zult u niets merken van de handelingen die de tandarts uitvoert. Als u in de omgeving van Deventer woont, dan is Tandartsenpraktijk St. Jozef een tandarts waarbij u voor een dergelijke behandeling terechtkunt.

Hoe de behandeling in zijn werk gaat

Kiest u voor een behandeling onder narcose bij deze tandarts in Deventer, dan merkt u al snel dat de assistenten van de praktijk er alles aan doen om u op uw gemak te laten voelen. Ze begeleiden u naar de ruimte, waar de tandarts u vervolgens meer vertelt over de behandeling onder narcose. U wordt onder narcose gebracht met behulp van een apparaat dat is aangesloten aan een computer. Deze brengt u in een diepe slaap, waarna de behandeling volledig aan u voorbijgaat.

Lachgassedatie

Vindt u een behandeling onder volledige narcose nog wat spannend? Dan biedt deze tandarts in Deventer u ook lachgassedatie aan. Dit is een soort roesje waardoor u wegdoezelt, maar niet volledig weg bent. U voelt zich ontspannen en zult daarom ook geen angst voelen tijdens de behandeling.

Maak een afspraak middels de contactgegevens op de website

Bent u ervan overtuigd dat een afspraak bij deze tandarts in Deventer u van uw probleem afhelpt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak middels de contactgegevens op de website. Bel naar het telefoonnummer en geef aan welke dag en tijd u het best schikt, dan kijkt de assistente wanneer u terechtkunt. Vaak is dit al erg snel. Zo hikt u niet te lang tegen de behandeling aan!