Webcompleet
Image default
Auto

Occasion kopen bij een bedrijf in Groningen ?

Occasions Groningen is een tweedehands auto die te koop staat en waarvoor al eerder een kentekenbewijs is afgegeven aan een eerdere eigenaar. Nieuwe auto’s kunnen vaak nog wat te duur zijn voor bijvoorbeeld studenten, deze hebben nog niet veel geld te besteden en hebben misschien wel een auto nodig, Groningen is een echte studentenstad en dan zijn Occasions Groningen een perfecte oplossing en is niet ver weg. Een Occasion kan al vanaf €500,- gekocht worden tot €100.000,-. En kan dus erg variëren in prijsklasse. In elk autotype is er wel een occasion te verkrijgen de prijs hangt vaak af van het merk auto en de kilometerstand ook het model en het bouwjaar kan de prijs onder andere beïnvloeden. bij Occasions Groningen is voorzien van de volgende zekerheden: u heeft minimaal 12 maanden volledige garantie zonder kilometer beperking, minimaal 12 maanden Hyundai Mobiliteits Garantie, 14 dagen of 1500 km omruilgarantie, Volledige inspectie op 100 punten, Gegarandeerde kilometerstand (NAP), nieuwe APK goedkeuring en bekende onderhoudshistorie.

Bij Occasions Groningen zijn er verschillende Carrosserie verkrijgbaar: bedrijfsauto, Cabriolet, Combi, Coupé, Hatchback, MPV, Stationwagen en SUV verkrijgbaar.

Ook zijn er 16 verschillende merken verkrijgbaar: Audi, Chevrolet, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota en Volkswagen.

In de top 10 merken staan onder andere Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Peugeot, Renault en Toyota.

Volkswagen occasions

Een Volkswagen wordt vaak afgekort als VW. In de top 5 van meest verkochte auto’s ter wereld staan er 2 Volkswagens tussen, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Het is een compacte middenklassenauto, het is een hatchback met 3 of 5 deuren en voorwielaandrijving. Nadat de Golf de Kever had vervangen was dit samen met de Toyota Corolla en Ford F-150 de meest geproduceerde auto ter wereld. En in Europa is de Golf de meest geproduceerde auto. De VW Golf was in het verleden de redding van de ondergang voor het merk. De cijfers na het produceren van deze auto stegen enorm. De VW (2012-Heden) is ruimer dan zijn voorganger en is 23% zuiniger. de nieuwste VW Golf is de Golf VII, het platform is een VW MQB platform de layout is voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. Volkswagen mag je bijna wel benoemen tot 1 van de meest gewilde auto’s in Nederland. Bij een bedrijf in Groningen zijn er 17 Volkswagens te verkrijgen in 4 verschillende modellen waarvan 11 een Volkswagen Golf zijn. Dus voor een mooie Volkswagen Golf kunt u zeker terecht bij Occasions Groningen.

Lees meer : https://www.vdveenautogroep.nl/occasions/groningen/