Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Ondervindt u problemen met lopen?

Ervaart u de laatste tijd steeds meer problemen met het lopen? Dan is het waarschijnlijk tijd geworden voor een rollator of rolstoel. Het is natuurlijk niet plezierig om de hele dag binnen te zitten als het lopen niet meer zo makkelijk gaat. U kunt juist wel weer genieten van de zon en frisse lucht als u gebruik maakt van een rollator of rolstoel. Op zoek naar alle mogelijkheden? Lees dan verder in dit blogartikel!

 

Rolstoel

Een rolstoel is een goede optie voor u als het lopen met een rollator niet meer mogelijk is. Wees niet bang dat er niet genoeg verschillende rolstoelen zijn, want er is een groot scala aan rolstoelen. Dit gaat van lichtgewicht rolstoelen en elektrische rolstoelen tot taxi rolstoelen. Door het grote aanbod is het belangrijk om eerst te bedenken wat u nodig heeft. Om u vervolgens goed te verdiepen in alle mogelijkheden voordat u een rolstoel aanschaft.

 

Rollator

Merkt u dat het lopen niet meer makkelijk gaat als vroeger, dan is het naar alle waarschijnlijkheid tijd voor een rollator. Tijdens een wandeling ondersteunt de rollator u en daarmee helpt het u om in beweging te blijven. Ook hier is een ruim assortiment aan verschillende modellen. Zo moet u ook hier zich goed verdiepen in alle mogelijkheden. Deze rijken uit van opvouwbare rollators tot rollators XL. Zo geeft een rollator XL extra stabiliteit en een opvouwbare rollator is makkelijk op te bergen en mee te nemen.

 

Rollator en rolstoel in één

Naast het apart kopen van een rolstoel of rollator is het ook mogelijk om deze twee in één te kopen. De rolstoel en rollator in één is perfect voor de mensen die het nog fijn vinden om zelf te lopen, maar het soms ook fijn vinden om geduwd te worden. Deze combinatie is in een handomdraai te veranderen van rolstoel naar rollator en andersom. Een ander voordeel van deze combinatie is dat deze variant een lichtgewicht is en u hem dus makkelijk naar wat dan ook mee kan nemen.

 

Het kopen van een rollator, rolstoel of in één

Hebt u uw keuze gemaakt en bent u op zoek naar een rolstoel, rollator of een combinatie daarvan? Neem dan een kijkje op www.thuiszorgwinkel.nl. Thuiszorgwinkel heeft een groot assortiment aan verschillende rolstoelen en rollators. Wilt u juist eerst nog meer informatie? Dan kunt u altijd eerst contact opnemen met één van de medewerkers en zij zullen u een passend advies geven.

 

https://thuiszorgwinkel.nl/