Webcompleet
Image default
Particuliere dienstverlening

Op avontuurlijke rondreis door Sri Lanka met kinderen

Original Asia biedt u de mogelijkheid om verschillende delen van Azië te bezoeken, door een ruim aanbod aan rondreizen door dit gehele continent. U kunt op avontuurlijk rondreis door Sri Lanka met kinderen in Zuid-Azië of ervoor kiezen om op rondreis naar Bali vanaf Java te gaan. U bezoekt dan meer Midden- tot Noord-Azië. Volop keuze om de Aziatische cultuur volop in u op te nemen en te genieten van prachtige vergezichten en bijzondere bezienswaardigheden. Deze reisorganisatie ervoor zorgt dat u zowel in luxe reist als verblijft in de meest vooraanstaande hotels die op uw reis te vinden zijn. Ook met kinderen kunt u heel veilig en ontspannen reizen om een goede indruk te krijgen van wat deze indrukwekkende cultuur te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in Sri Lanka

Tijdens uw rondreis door Sri Lanka met kinderen kunt u genieten van prachtige natuur. U bezoekt de Malediven en verblijft in Negombo. Vanuit hier trekt u zo de ‘Culturele Driehoek’ in, voor een bezoek aan oude koningssteden, tempels en ruïnes. Voor de kinderen mag een bezoek aan een olifantenopvang zeker niet ontbreken. Hier krijgen ze de gelegenheid om de olifanten te voeren en wassen. Gedurende deze rondreis ontdekt u de grottempels van Dambulla en theeplantages van Nuwara Eliya. In Yala National Park maakt u als gezin een imposante jeepsafari en bezichtigt u uiterst bijzondere dieren. Ook een rondreis naar Bali vanaf Java biedt overeenkomstige onvergetelijke indrukken.

Aanmelden voor rondreizen

Bij Original Asia kunt u zich aanmelden voor een avontuurlijke rondreis door Sri Lanka met kinderen. Er is voldoende te bezichtigen, waardoor u mooie herinneringen maakt samen met uw gezin. Zeker een onvergetelijke reis, die nog lang in uw geheugen zal blijven hangen. Wilt u liever door Noord-Azië reizen dan kiest u voor een rondreis naar Bali vanaf Java. U hoeft zich enkel maar voor een rondreis aan te melden en uw ontdekkingstocht kan beginnen.