Webcompleet
Image default
Zakelijk

Wat kun je doen om hoger in de zoekmachine te komen?

Wat kun je doen om hoger in de zoekmachine te komen?

Bij weCare Media weten wij dat er verschillende manier zijn om hoger in de zoekmachine te komen. Als je een flink marketing budget hebt dan kan dit bijvoorbeeld via Google ADS. Je komt dan helemaal bovenaan de pagina te staan. Dit geeft je de meeste kans van slagen, maar er zit ook wel een prijskaartje aan. Daarnaast kunnen wij ook de content voor je website schrijven. Dit moet niet alleen leesbaar zijn voor de klanten, maar ook waardevolle informatie toevoegen aan de zoekmachine. Zodra je waardevolle info toevoegt aan de zoekmachine zal de positie ook stijgen. Hiervoor doen wij een zoekwoordenonderzoek en dit implementeren wij weer op de website. 

Ook over afbeeldingen hoef je jezelf niet druk te maken. Wij ontzorgen je namelijk ook daarin. Daarnaast doen wij technisch meer als 80 verschillende handelingen die ervoor zorgen dat je ook echt daadwerkelijk goed kan gaan scoren. Als je echt een webshop hebt dan doen wij ook de conversie optimalisatie. We zorgen ervoor dat er een juiste verhouding is tussen tekst, afbeeldingen en video’s zodat jouw producten als zoete koekjes over de toonbank gaan.

Een website laten maken voor jouw bedrijf

Je kunt ook bij ons een Website laten maken voor jouw bedrijf. Wij maken een website die razendsnel presteert, waardoor hij beter vindbaar is in de zoekmachine. Daarnaast maken wij een 100% uniek ontwerp voor jouw bedrijf. Het moet namelijk passen bij het beeld wat jij voor ogen hebt, maar ook voor het beeld van de klanten. Hier gaat wel wat tijd in zitten, maar dan heb je ook meteen een goede start. Wij ontzorgen je van A tot Z en kunnen ook de teksten voor je schrijven. Dit scheelt je niet alleen een heleboel werk, maar ook wordt je zo nog beter vindbaar op bepaalde zoekwoorden in de zoekmachine. 

Tevens zorgen wij er ook voor dat updates altijd geïnstalleerd zijn. Jij hoeft dus alleen nog maar de orders te verwerken en te versturen. Tevens houdt het niet op na de oplevering. Daarna kun je namelijk ook nog terecht met al je vragen bij ons professionele support team. Wij reageren razendsnel per mail of telefonisch net wat jouw voorkeur heeft.

Adverteren in de grootste zoekmachine van Nederland

Adverteren in de grootste zoekmachine van Nederland lijkt makkelijker als dat het is. Google Ads iis namelijk een complex programma waarvoor je echt veel kennis moet hebben. Gelukkig hebben wij dat bij weCare Media. Veel ondernemers verspillen honderden euro’s per maand met het maken van advertenties die niets opleveren. Wij hebben hier jarenlang ervaring mee en weten dus ook precies welke invalshoeken er te benutten vallen. Hiervoor doen wij niet alleen een zoekwoorden onderzoek, maar we kijken ook naar de kosten per klik (CPC). Bij ons is het al vanaf €275,- per maand mogelijk om Google Ads uit te besteden. Ook kunnen wij voor de grotere bedrijven Google Remarketing inzetten. Tegen lagere kosten kun je daarmee klanten die je website al eens bezocht hebben terugwinnen.