Waar rondreis Israël maken

Vorige week ben ik terug gekomen van een rondreis Israël. Al jaren wilde ik een rondreis door het mooie, prachtige land gaan maken. En dit jaar kwam mijn droom uit. Ik ging samen met een goede vriend naar het Meer van Galilea. Me zijn al jaren goede vrienden en gaan ook al een aantal jaar samen, in de zomervakantie, een aantal dagen op vakantie. En dit jaar was het de tijd om naar Israël te gaan. Samen met deze vriend ben ik gaan zoeken naar een rondreis Israël. Wil jij weten waarom wij een reis naar het Meer van Galilea gemaakt hebben en waarom mij gekozen hebben voor Israël Idoed reizen? Lees dan deze blog of ga naar israelidoedreizen.nl.

Googelen op rondreis Israël

Tijdens de zoektocht naar rondreis Israël ben ik begonnen met Googelen. Ik Googelde op de rondreis Israël en kwam allerlei verschillende websites tegen, alleen waren dit allemaal, niet Christelijke organisaties en daar waren we wel opzoek naar. Op de website stond allerlei informatie over de reizen maar dit was niet waar ik naar opzoek was. Totdat ik op de website van Israël Idoed Reizen terecht kwam. Hierop stonden allerlei verschillende reizen beschreven. Ze hebben allerlei verschillende doeleinden en locaties. Er zijn verdiepingsreizen, reizen naar plekken waar de Bijbelse geschiedenis zich heeft afgespeeld, ga zo maar door. Ik en mijn goede vriend hebben gekozen voor een reis naar het Meer van Galilea. Wij wilde namelijk een reis maken naar een mooi landschap, waar ook tijd was voor vrije tijd, maar ook genoeg tijd om de Bijbelse geschiedenis in werkelijkheid onder ogen te komen.

Israël Idoed Reizen

Wanneer je een rondreis Israël boekt bij Israël Idoed reizen wordt alles voor je geregeld. De vlucht naar Israël, de slaapplaatsen en de rondreizen naar de mooie landschappen en ruïnes. Kijk op israelidoedreizen.nl voor meer informatie en of het echt iets voor jou is!

Lees meer :