Webcompleet
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wanneer een Beslag legging?

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar oplossing voor een debiteur, daar stond beslag legging tussen. Ik heb namelijk al enkele weken last van een debiteur die al enkele weken een open rekening heeft. Ik wil graag dat die rekening betaald gaat worden, dus er moeten maatregelingen genomen worden. Ik heb allereerst een betalingsherinnering gestuurd. Dit hielp niet dus heb ik tot tweemaal toe nog een betalingsherinnering gestuurd. Nu zowel per post als per mail. Dit werkte niet dus ging ik maar opzoek naar oplossingen. En de gene die daar het meest als oplossing naar boven kwam was het inschakelen van een incassobureau. Het inschakelen van een incassobureau was dus ook het gene dat ik ging doen. Maar waar? En waar let ik op met het maken van de keuze voor een incassobureau? Lees dat in deze blog!

Beslag legging

Ik ben dus gaan zoeken naar een incassobureau die voor mij misschien zelfs over kan gaan tot een beslag legging. Want het komt nog wel eens voor dat het inschakelen van een incassobureau niet helpt. Ik ben gaan zoeken naar een incassobureau. Dit deed ik door middel van het gebruik van Google. Ik ging de bureau’s met elkaar vergelijken die ik vond en de gene waar ik voor koos was Van Loon Incasso Advocaten. Ik koos voor hen omdat het een incassobureau en ook advocatenkantoor in één is. Daardoor kan je overgaan tot een beslag legging mocht dit nodig zijn. Ik heb Incasso Advocaten ingeschakeld maar daar kwam uit dat ze het er ook niet ui konden halen wat ik al dacht. We zijn dus naar de rechter gestapt en gaan over op een beslag legging. Er kan dan beslag worden gelegd op de rekening of op de goederen van de debiteur! Zoek jij ook een incassobureau? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Loon Incasso Advocaten!

Lees meer :