Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Welke raamdecoratie past bij jouw ruimte?

Rolgordijnen 

Rolgordijnen zijn al lange tijd de meest verkochte soort raamdecoratie van Nederland. Rolgordijnen zijn decoratieve, sfeervolle producten. Rolgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in jouw huis. Met een verduisterend rolgordijn op je slaapkamer zorg je voor een fijne nachtrust, met een lichtdoorlatend rolgordijn geniet je van de prettige lichtinval. Door de verschillende kleuren is er altijd een rolgordijn te vinden dat naadloos aansluit op jouw interieur. 

 

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn dé trend van het moment. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die evenwijdig langs elkaar bewegen. Bij een verduisterend duo rolgordijn is één stoflaag verduisterend, de andere stoflaag is transparant. Bij een lichtdoorlatend duo rolgordijn is één stoflaag lichtdoorlatend, de andere is transparant. Met een duo rolgordijn bepaal je in een handomdraai de gewenste lichtinval en privacy. Duo rolgordijnen zijn toe te passen in iedere ruimte, al zijn ze iets minder geschikt voor slaapkamers omdat het niet mogelijk is om een ruimte 100% te verduisteren. De banen blokkeren al het licht maar zijn niet 100% lichtdicht. 

 

Jaloezieën 

Een strakke look creëer je met jaloezieën. Jaloezieën zijn horizontale lamellen die met elkaar verbonden zijn door middel van koorden. Optioneel kies je voor een ladderband, hiermee zorg je voor een stoere, robuuste look. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en zijn geschikt voor iedere ruimte. Kunststof en aluminium jaloezieën zijn zelfs geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken en meestal af te nemen met een vochtige doek.  

 

Plisségordijnen

Uiteraard mogen ze niet ontbreken: plisségordijnen. Deze elegante en praktische producten zijn een aanwinst voor je interieur. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende systemen en plooien. Plisségordijnen zijn praktisch in gebruik en eenvoudig te bedienen. De meeste plisségordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte. Of het nou in de keuken of in de slaapkamer is, een plisségordijn stelt nooit teleur!