Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Werkschoenen bestellen online van topkwaliteit

Werkschoenen met de perfecte pasvorm

Voor de dagelijkse behoefte van uw personeel zijn speciale werk- en veiligheidsschoenen een pré. Het hele dag lopen op schoenen vereist een perfecte pasform, veiligheid voor uzelf en een uitstekend voetklimaat om uw voeten hygiënisch te houden. Voor al die speciale beroepen in de bouw, bosbouw, offshore, infra en industrie in het algemeen zijn er de uitstekende werkschoenen van onder andere Atlas, Haix, Grisport, Sixton en Quick. Stuk voor stuk merken die elk weer een sterke eigenschap hebben en kenmerkend zijn op hun eigen manier. Goed om te weten dat deze hoogwaardige veiligheidsschoenen nu online verkrijgbaar zijn in de webshop van Nijhof Safety!

Ontstaan van Atlas werkschoenen en laarzen

Een van onze topmerken is Atlas safety shoes. Een merk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Opgericht in 1910 door Johannes Schabsky. De schoenen zijn destijds ontwikkeld om staalwerkers in grote staalbedrijven fatsoenlijk schoeisel te bieden die ook een manier van veiligheid bieden door de schoenen met een stalen neus te voorzien. Langzamerhand werden deze schoenen steeds populairder onder werkers binnen de oliesector, mijnbouw en bouwsector en zo is het merk uitgegroeid tot een van de grotere schoenenmerken op het gebied van veiligheid.

De collectie van Atlas veiligheidsschoenen zijn online te bestellen bij Nijhof Safety met snelle levering in heel Nederland. Voor zowel dames als heren hebben we een prima aanbod werkschoenen in de meest voorkomende maten én met keuze uit veiligheidsbescherming S1 t/m S3.

De schoenen van Atlas worden nog steeds tot op de dag van vandaag geproduceerd in Dortmund. Vanuit deze productielocatie vindt het gehele proces plaatst van inkoop materiaal, productie, kwaliteitscontrole en transport & logistiek. Verkoop gaat dan dus via geselecteerde dealers in heel Europa, waarvan Nijhof Safety er één van is.

Schoenen voor elk beroep en altijd betaalbaar

Atlas schoenen zijn er voor elk beroep. Van de horeca tot aan de bouw of industrie, voor elke branche is er een passende schoen te vinden in onze webshop. Ook bekende veiligheidsschoenen zoals de Atlas GX 400 damesschoen en de Atlas Anatomic bau 450 S3 zijn bij ons te bestellen tegen scherpe prijzen. Deze werkschoenen en werklaarzen zijn al jaren een begrip in de bouwwereld, Industrie en de offshore en vooral betaalbaar wat ze geliefd maakt onder professionals én consumenten.

Dé webshop voor veiligheidsschoenen van topmerken

Naast het merk Atlas zijn we ook officieel dealer van Haix. Misschien wel hét meest bekende veiligheidsschoen merk uit Duitsland en een voorkeursmerk voor politie, defensie en brandweer vanwege de uitstekende kwaliteit en zeer innovatieve technieken van deze werklaarzen en veiligheidsschoenen. Optimale bescherming zonder dat ze voorzien zijn van een stalen neus en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. Heeft u liever Atlas werklaarzen of gaat u toch voor traditionele Atlas werkschoenen? Koop uw werkschoenen dan in onze webshop en profiteer van gratis verzending in Nederland vanaf €99,95 en profiteer van groot aanbod in maten en uitvoeringen.

https://www.nijhofsafety.nl/