Webcompleet
Image default
Internet

Werking van UPCwebmail

De UPC webmail werkt op dezelfde manier als Hotmail of Gmail. Met andere woorden, je gaat naar de website van UPC webmail, je logt je in en daarna heb je toegang tot al je e-mail verkeer. Dit kan trouwens op elk apparaat dat beschikt over internet. Zo kan je overal je e-mails lezen, versturen en beheren. De enige voorwaarde is dat het apparaat waarop je werkt, een browser heeft. UPCmail werkt namelijk op alle moderne browsers. Denk daarbij aan de meest bekende zoals Chrome, Firefox, Safari en Opera.

UPC gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

 Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je je gebruikersnaam of wachtwoord voor je UPC webmail kwijt bent. Via de website van UPC kan je snel een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord opvragen. Lukt het na het aanmaken van een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord nog niet om in te loggen. Controleer dan of je geen typefout hebt gemaakt. Ook is er een groot verschil tussen hoofd- en kleine letters, cijfers en andere tekens. Misschien heb je wel per ongeluk de CAPS LOCK toets aanstaan? Kopieer en plak je je wachtwoord ter bevestiging, dan kan het zijn dat je een lege spatie erachter hebt geplakt. Indien het geen van deze veel voorkomende foutjes zijn, reset dan het wachtwoord nogmaals

 

Antwoorden op veelgestelde vragen

Tijdens het inloggen kan je ook steeds een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Mocht je dus een probleem hebben met je wachtwoord, met het lezen van je e-mails of storingen? Neem dan altijd hier eerst een kijkje, want meestal vind je het antwoord op jouw vraag bij de meest voorkomende vragen. De oplossing toch niet online gevonden? Neem dan telefonisch contact op met de klantendienst.

Lees meer : https://www.onlinewebmailinloggen.nl