Webcompleet
Image default
Auto

Het keurmerk voor private leaseauto’s

Private lease neemt erg toe en heel veel aanbieders maken het erg aantrekkelijk voor je om via hen een private leasecontract af te sluiten door te zeggen dat je alleen een vast bedrag per maand betaalt en de rest geregeld is via de leasemaatschappij. In de praktijk blijkt dat dit toch niet helemaal het geval is. Om die reden is het keurmerk voor private lease in het leven geroepen, zodat de voorwaarden van de bij dit keurmerk aangesloten aanbieders helder zijn en je geen misstappen maakt.

Inruilen of kopen?

Bij afloop van een leasecontract heb je de mogelijkheid om de auto in te ruilen voor een nieuw model en weer een nieuw leasecontract af te sluiten, of de auto voor een redelijk gunstige prijs van de leasemaatschappij te kopen. Voor beide opties is wat te zeggen.

Kies je een nieuw model, dan weet je zeker dat je de komende jaren weer in een nieuwe auto rijdt. Koop je de auto, dan krijg je sowieso korting op de auto en als eerste eigenaar zijnde, ken je de auto door en door en weet je ook dat hij altijd goed onderhouden is.

De bestelwagen is in opmars

Er zijn de laatste jaren steeds betere bestelwagens op de markt gekomen. De bestelwagen van nu is ook niet meer te vergelijken met de bestelwagen van vroeger. De moderne bestelwagen heeft een strak design en een geweldig ruim en comfortabel interieur. Je hebt bijna niet meer in de gaten dat je in een bestelwagen rijdt. Veel bedrijven kiezen voor een bestelwagen, om op die manier veel goederen te kunnen vervoeren. Ga je bijvoorbeeld de Volkswagen Caddy leasen, dan weet je zeker dat je zowel letterlijk als figuurlijk goed zit. Deze bestelwagen is zuinig, van alle gemakken voorzien en bovenal zeer veilig.

Lees meer : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen