Webcompleet
Image default
Bedrijven

B2B Leadgeneratie

B2B leadgeneratie voor meer klanten

Een bedrijf zonder klanten zal het niet ver schoppen. Het is daarom voor ieder bedrijf van belang voortdurend te blijven werken aan het uitbreiden van het klantenbestand. Teleleads is een bedrijf dat je daar graag bij helpt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in B2B leadgeneratie. Dat is het telefonisch contact opnemen met bedrijven die interesse zouden kunnen hebben in het product of de dienst dat jouw bedrijf kan leveren. Als zij deze interesse inderdaad hebben noteren we een afspraak in je agenda, zodat jij of een accountmanager de klant in het salesgesprek kan binnenslepen.

Hoe genereren wij leads?

Teleleads heeft de beschikking over een uitgebreide database met talloze bedrijven, klein en groot, in allerlei branches (zoals zorg, IT, zakelijk of automotive). Wij gaan kijken welke bedrijven bij jouw doelgroep horen en stellen op basis daarvan een adressenbestand op. Vervolgens gaan we, op basis van een belscript dat we in overleg opstellen, deze bedrijven benaderen. We peilen hun interesse en kijken of ze geïnteresseerd zijn in een verder informatief gesprek. Blijkt dat zo te zijn? Dan noteren we een warme lead in jouw agenda, eentje die jij hopelijk in het salesgesprek als klant kunt binnenslepen.

Over Teleleads

Teleleads is een bedrijf van enthousiaste telemarketeers met een specialisatie in B2B leadgeneratie. Graag helpen wij je met het vullen van je agenda. Als telemarketeers gaan we op een klantgerichte manier tewerk. Onze effectieve werkwijze zorgt voor concrete resultaten, waardoor we ons steentje bijdragen aan het naar een hoger niveau tillen van jouw onderneming. Ook kun je bij ons terecht voor het totaalpakket. Wij zijn namelijk partners van twee succesvolle internet marketing bedrijven, waardoor je Teleleads kunt inschakelen voor zowel push als pull marketing.

Vraag om een offerte!

Wil jij als bedrijf groeien? Schakel dan Teleleads in en voor je het weet is jouw agenda overvol. Voor meer informatie over B2B leadgeneratie kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan ook jou graag te woord. Ons telefoonnummer is 088 000 85 75. Vraag ook gerust een offerte aan via het formulier op onze website!

Lees meer : https://www.teleleads.nl/