Webcompleet
Image default
Auto's en Motoren

Eendaagse theoriecursus voor auto, scooter en motor – Hoog slagingspercentage bij 123-theorie.nl

Welkom bij 123-theorie, dé theorieschool waar je terecht kunt om auto theorie halen, scooter theorie halen en motor theorie halen mogelijk te maken. Met het hoogste slagingspercentage van alle theoriescholen en het gemiddelde van het CBR ben je bij ons verzekerd van succes. Met 18 cursuslocaties door heel Nederland en meer dan 140.000 geslaagde leerlingen, zijn we de nummer één keuze voor al je theorielessen. Zelfs cursisten met leer- en concentratieproblemen hebben bij ons een bovengemiddelde slagingskans. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van cursisten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we momenteel een tijdelijke aanbieding waarbij de cursus slechts €99,- kost in plaats van €179,-. Ben je klaar om je rijbewijs te halen? Reserveer dan nu je CBR examen bij 123-theorie en zet de eerste stap richting je rijbewijs!

Theoriecursus en CBR-examen op 1 dag

De theoriecursus en het CBR-examen vinden op dezelfde dag plaats. De cursus is examengericht en wordt gegeven door professionals. Op de website zijn veelgestelde vragen te vinden waarin onder andere wordt uitgelegd hoe het proces verloopt, hoe je je kunt voorbereiden en hoe je naar het CBR wordt gebracht. Er is ook een wall of fame waarin geslaagde cursisten worden getoond.

Wat zijn de locaties waar je een theoriecursus kunt volgen?

Onze 18 cursuslocaties zijn verspreid over Nederland, dus er is altijd een leslocatie bij jou in de buurt. Door een cursus te volgen bij 123-theorie, heb je de mogelijkheid om op een efficiënte en verantwoorde manier te leren en in één keer te slagen voor je CBR auto theorie-examen. Dit wordt ondersteund door het feit dat 83% van de leerlingen die bij 123-theorie een cursus hebben gevolgd, slaagt voor het auto theorie examen. Dit percentage is aanzienlijk hoger dan het gemiddelde slagingspercentage van 47% bij andere theoriescholen en het CBR-gemiddelde. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare locatie om je voor te bereiden op het auto theorie-examen aanvragen, is 123-theorie een goede keuze.

Laat eenvoudig jouw CBR examen reserveren door 123-theorie

Bij 123-theorie kun je eenvoudig je CBR examen reserveren. Geen gedoe meer met lange wachttijden en ingewikkelde procedures. Laat 123-theorie simpel jouw auto theorie examen aanvragen. Met slechts een paar klikken regel je jouw examen en ben je verzekerd van een plek op de gewenste datum en locatie. Of je nu je auto-, motor- of bromfietsrijbewijs wilt halen, wij staan voor je klaar om het proces zo simpel mogelijk te maken. Onze gebruiksvriendelijke website en deskundige klantenservice helpen je graag verder. Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je CBR examen bij 123-theorie en zet de eerste stap richting jouw rijbewijs!

https://www.123-theorie.nl/