Webcompleet
Image default
Auto's en Motoren

Hoe kun jij op secure wijze van jouw auto afkomen?

Heb je een auto die je niet meer gebruikt, omdat het beschadigd of juist verjaard is? Wordt je moe van de ruimte die het in jouw garage in beslag neemt? Of staat de auto misschien voor de deur en wordt je droevig van om deze elke keer weer te zien? Je kunt dit probleem gemakkelijk oplossen door gebruik te maken van de diensten die ikwilvanmijnautoaf.nl te bieden heeft. Jouw auto verkopen geschiedt snel en zonder moeite. Met simpele handelingen ben je binnen no time van jouw auto af. Je maakt gebruik van een team van experts die jou begeleiden en zelfs groot een deel van de werkzaamheden voor je zullen uitvoeren. Door ons online stappenplan te volgen kun ook jij zoals duizenden anderen de voordelen van onze diensten ervaren.

Hoe gaan wij te werk bij het te koop plaatsen van jouw auto?

Voordat wij te werk kunnen gaan zal jij eerst zelf het aanmeldformulier moeten invullen en versturen. Met dit formulier hebben wij de informatie die nodig is om onze werkzaamheden uit te voeren. In het aanmeldformulier is het belangrijk zoveel als mogelijk informatie neer te zetten. Denk dus niet alleen aan de kilometertelling van de auto, maar eventueel ook zaken die relevant kunnen zijn voor de koper die meer betrekking hebben op het esthetische. Belangrijk is om altijd alles naar waarheid in te vullen. Nadat wij het formulier hebben mogen ontvangen, gaan wij over tot het doen van een voertuig controle. Hierbij gaan wij onderzoeken of hetgeen in het aanmeldformulier is ingevuld ook echt klopt. Daarna wordt de auto online gezet zodat alle kopers deze kunnen zien. Een ieder heeft de mogelijkheid om een bod te plaatsen op jouw voertuig. Van elk bod wordt er melding gedaan bij jou. Zodra jij tevreden bent met een bod en deze wilt accepteren, zullen wij overgaan tot het verzenden van de verkoopovereenkomst. Deze ontvang je gewoon per e-mail. Zodra je documenten zijn ondertekend kunnen wij een overdracht afspraak inplannen. Deze is vaak genoeg binnen 14 dagen nadat het papierwerk is afgehandeld.

Plaats jouw auto vandaag nog te koop!

Ikwilvanmijnautoaf.nl is erg gemakkelijk om in gebruik te nemen. Ook zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik maken van deze dienst. Jouw auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Heb je meer informatie nodig dan kun je altijd contact met ons opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 20:00 uur. En op zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.