Webcompleet
Image default
Auto's en Motoren

viaBOVAG Volvo V40

De Volvo V40 is een compacte middenklasser hatchback die vanaf 2012 een zeer vertrouwd gezicht is op de Nederlandse weg.  De Volvo V40 is een grote concurrent van de BMW 1-serie, de Audi A3 en de Mercedes Benz A-klasse.

Met de V40 lanceerde Volvo de perfecte opvolger van de V50 en de C30

De Volvo V40 is de vervanger van de S40, de V50 en de C30.  De V40 is beschikbaar in drie diesel- en benzinemotoren, behalve zijn vlotte uitstraling en ongekende rijeigenschappen  beschikt de Volvo V4 standaard over een start-stop systeem. Ook is de auto in staat om remenergie terug te winnen. Zoals je van Volvo gewend bent staat veiligheid voorop. Zo beschikt de Volvo V40 over een voetgangersairbag. Een populaire variant van de V40 is de V40 Crossover. Volvo’s zijn gewilde auto’s ook in gebruikte variant. Wil je zeker weten dat je een betrouwbare en dus goed onderhouden  Volvo V40 aanschaffen? Kies dan voor een viaBovag Volvo V40. Dan ga je met een vertrouwd gevoel de weg op en koop je een auto die je jarenlang zonder problemen van A naar B zal brengen.

Autodromen biedt verdieping en inspiratie

De Volvo is al jarenlang een boegbeeld van veiligheid. Het is iets waar het automerk al jarenlang bijzonder veel extra aandacht aan geeft. En dat zou zomaar een onderwerp kunnen zijn op auto blog Autodromen, een bijzonder blog dat verdieping biedt en zeker inspiratie geeft als je zoekt naar een nieuwe of gebruikte auto. Elektrisch rijden, rijden op aardgas en de nieuwste auto must haves, het zijn typisch onderwerpen voor dit autoblog. Een aanrader voor iedereen die meer wil dan alleen reviews en meer wil weten dan alleen de cilinderinhoud en de topsnelheid.  Want over die onderwerpen is al meer dan voldoende te vinden. Voor de echte autoliefhebber is Autodromen dus een regelrechte aanrader. Daar vermaak jij je wel even mee.