Webcompleet
Image default
Bedrijven

Huid mooier maken

Om een mooiere huid te krijgen zijn er veel behandelingen mogelijk. Men heeft vaak niet genoeg aan een simpele crème en willen een nog mooier en gezonder uitziende huid. Dit kunnen zij laten doen bij een schoonheidsspecialist, die geeft hen vaak een masker en een gezichtsmassage. Dit resulteert in een tijdelijk zachte huid en ook is de huid goed gereinigd. Zo kan men ervoor kiezen om een peeling te nemen bij een gespecialiseerde kliniek, tijdens deze peeling wordt de huid volledig gereinigd. Waardoor uw huid jonger, mooier en gezonder eruit komt te zien.

Ook komt het wel een voor dat men de huid probeert te verbergen, dit kan door middel van make up en soms gaan mensen nog verder en nemen een tatoeage. Een tatoeage zit voor altijd op je lichaam. Dit komt doordat er inkt in de huid wordt gespoten. Een tatoeage is voor velen een manier om iets te uit te beelden waar zij voor staan. Het kan ook gebruikt worden om iemand die dierbaar is voor diegene te laten zien. Of men kan het gewoon laten doen omdat zij het mooi vinden.

Maar er zijn mensen die in het verleden een tattoo hebben laten zetten waar zij tegenwoordig niet meer achter staan of zij vinden dit niet meer mooi. Dan is dit soms een lastige situatie omdat men niet met de tattoo wilt lopen maar deze wel bij zich draagt.

Daarom zijn er behandelingen uit te voeren met een laser die de tattoo verwijderen. Deze behandeling werkt het beste als deze een aantal maal herhaald wordt. Het is gebruikelijk om de behandeling 6 tot 10 te laten uitvoeren, tussen deze behandelingen dient dan een tijdsbestek van 4 tot 8 weken tussen te zitten. De laser breekt de inkt deeltjes op, deze worden vervolgens door het lichaam zelf afgevoerd. Zo komt u af van uw tattoo.

 

Lees meer : http://www.clinic63.nl/

Gerelateerde artikelen

Fort kruiwagen

ultrasoon bad

Het is goed vertoeven op de camping in Brabant