Webcompleet
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies uit een ruim aanbod aan lenzen en brillen bij een brillenwinkel in Eindhoven

Heeft u een oogmeting laten uitvoeren door Optiek Verhoeven? Dan is het daarna tijd om uw nieuwe bril te gaan kiezen. U heeft bij een brillenwinkel in Eindhoven keuze uit een ruim assortiment aan computerbrillen, leesbrillen, sportbrillen en nog veel meer. Wilt u uw bril eens afwisselen met contact lenzen? Voor tijdens het sporten of op vakantie? Maar wilt u niet te lang bezig zijn met het schoonmaken ervan? Dan zijn daglenzen een goede optie. Dagelijks haalt u nieuwe, frisse lenzen uit de verpakking. Wilt u ze uit doen? Dan gooit u ze gewoon in de prullenbak. Bij Optiek Verhoeven draagt u al daglenzen voor €1,- per dag. Zo kiest u eenvoudig per dag of u een bril of lenzen draagt. De contactlensspecialisten geven u graag advies over het in- en uitdoen van de lenzen.

Word lid van de Contactlens Comfort Club als u naar deze brillenwinkel in Eindhoven gaat

Er is tegenwoordig een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende soorten zachte lenzen. Gelukkig maar. Hierdoor kunt u vrij kiezen welke lenzen u het meest aangenaam vindt. Bij Optiek Verhoeven, een brillenwinkel in Eindhoven, kiest u bijvoorbeeld ook voor een torische correctie of multifocale lenzen. Heeft u interesse in extra voordelige lenzen? Als u uw zachte lenzen koopt bij Optiek Verhoeven, ontvangt u een leuk voordeel. Iedere drager van de lenzen kan lid worden van de Contactlens Comfort Club (CCC), waarmee u nog voordeliger uit bent en extra kortingen en veel aanvullende services ontvangt. Wie wil dat nu niet!

Last van uw ogen door uw beeldscherm? Deze brillenwinkel in Eindhoven heeft de oplossing

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig een zittend beroep. Vaak gaat dit gepaard met langdurig werken achter een computerscherm. Dat met alle gevolgen van dien. Dit kan onbewust zorgen voor een rare zithouding of vermoeide ogen door het lange staren. Optiek Verhoeven is een brillenwinkel in onder andere Eindhoven. Hier vindt u diverse computerbrillen. Deze brillen zijn uitgerust met beeldschermglazen. Uw gezichtsveld is zo gemaakt dat u altijd een comfortabele houding kan aannemen en geen vermoeide ogen meer heeft. U heeft de keuze in het assortiment uit leesbrillen, computerbrillen, sportbrillen, maar ook lenzen en zonnebrillen. Laat u adviseren door de gespecialiseerde opticiens van de brillenwinkel in Eindhoven en kies een bril uit die bij u past.