Webcompleet
Image default
Bedrijven

Voor een schone grond verklaring regelt u specifiek onderzoek

Bij de verontreiniging van de grond is het belangrijk om te weten hoe u moet handelen. Daarom huurt u een professional in. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.

Een bouwproject beginnen? Krijg eerst een schone grond verklaring

Milieuregels hebben de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. In de vorige eeuw is de bodem verontreinigd door het dumpen van voorwerpen, stoffen en materialen. Wanneer u een stuk grond gekocht heeft om panden te bouwen, kan het voorkomen dat uw grond onderzocht en gesaneerd moet worden. Op die manier bent u er zeker van dat de gezondheid van de mensen niet in het gedrang komt. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. begint u zorgeloos aan uw project, zonder dat u achter ontdekt dat de grond door bijvoorbeeld een voormalige fabriek vervuild is. Begin uw bouw met een goede start en ga voor een schone grond verklaring.

Een schone grond verklaring nodig? Op deze manier helpt de specialist u

Gaat u binnenkort bedrijfspanden of huizen bouwen en wilt u hierbij een schone grond verklaring ontvangen? Hattink Advies B.V. regelt dit voor u en helpt u met een advies over welke mogelijke acties ondernomen dienen te worden. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat uw bouwproject ongestoord door kan gaan. Kiest u voor een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.