Webcompleet
Image default
Particuliere dienstverlening

U zoekt een stomerij in Bussum? Bij dit bedrijf geniet u van vele voordelen

Bent u woonachtig in het Gooi? Zoekt u nog een goede winkel waar u voor stomerij diensten terecht kunt? Waar ze ook kleding- en schoenen reparatie uitvoeren? Dan komt u naar deze zaak. Zij helpen u en zorgen dat u er in het dagelijks leven of bij speciale gelegenheden fantastisch uitziet. In Bussum is Schoenmakerij en Stomerij Boerhout/De Weert al meer dan 99 jaar op dezelfde locatie gelegen. Vanuit hun mooie zaak werken ze dag in dag uit hard voor élke klant. U ontvangt hier hoe dan ook kwaliteit, snelheid en topservice. De schoenmakers die hier werken en gewerkt hebben, vallen geregeld in de prijzen van de nationale en internationale vakwedstrijden. Zij doen hun best om de beste te blijven in hun vakgebied.

Laat uw kleren stomen bij een ambachtelijke schoenmakerij & stomerij in Bussum

In Nederland hecht wij veel waarde aan ambacht en échte traditie in beroepen. Liefhebbers zijn er dol op. Wanneer u dat ook ben, komt u naar Schoenmakerij Boerhout/De Weert. De schoenmakerij en stomerij in Bussum kent een rijke geschiedenis die al 99 jaar teruggaat en er wordt nog altijd geschiedenis geschreven. Er zit inmiddels een servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel. Wanneer u uw trouwkleding of herenkleding, zoals kostuums, overhemden, stropdassen en smokings wilt laten reinigen, moet u hier zijn. Naast dat er keer op keer kwaliteitswerk wordt afgeleverd, zijn er elke maand weer mooie aanbiedingen, zodat u als klant nooit teveel betaalt voor het schoonmaken van uw kleding.

Binnenkort een trouwerij? Breng uw trouwkleding weg bij de stomerij in Bussum

Gaat er in de nabije toekomst iemand trouwen die dichtbij u staat? Of bent u zelf aan de beurt om het ja-woord te zeggen? Het is in alle gevallen zaak dat u er zo netjes mogelijk uitziet om de dag tot een succes te maken. Hoe doet u dat? Door op tijd uw trouwkleding af te geven bij het servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Zijn zorgen ervoor dat zaken gestoomd worden in de stomerij in Bussum, en vervolgens kunt u zelf kiezen welke extra diensten u nog wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan wassen en strijken, maar misschien kunnen uw schoenen ook wel een poetsbeurt gebruiken.