Webcompleet
Image default
Auto

Volkswagen onderdelen

Bent u een Volkswagen liefhebber en de trotse eigenaar van een klassieke Volkswagen? Dan is de kans groot dat u het leuk vindt om hier zelf aan te sleutelen. Het vinden van de juiste onderdelen hiervoor kan echter nogal een zoektocht zijn. Daarom hebben we ruim 27 jaar geleden Paruzzi opgericht. Hier kunt u terecht voor elk gewenst Volkswagen onderdeel voor uw luchtgekoelde VW. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen op voorraad en u zult bij ons altijd het onderdeel vinden dat u nodig heft om uw VW in perfecte conditie te houden.

Showroom en webshop

Paruzzi is begonnen als kleine winkel en beschikt inmiddels over een mooie, ruim opgezette showroom. Daarnaast beschikken we over een overzichtelijke webshop waar u gemakkelijk het benodigde onderdeel VW kunt vinden. U kunt zoeken op het type Volkswagen, maar ook op onderdeelnummer. Het assortiment van Paruzzi is zo groot dat u zelfs voor originele VW onderdelen bij ons terecht kunt. Deze onderdelen zijn vaak niet meer bij de VW dealer te verkrijgen, maar wij kunnen u hier wel aan helpen. Wij verzenden bestellingen van 50 euro of meer gratis binnen Nederland en België. 

Kever motor vervangen

Is de motor van uw Volkswagen Kever aan vervanging toe, of moet deze gerepareerd worden? Ook dan bent u bij Paruzzi aan het juiste adres. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de benodigde onderdelen, wij geven u ook graag technisch advies over het plaatsen van de Kever motor. Dit is geen eenvoudige klus en het vergt de nodige kennis en vakmanschap. Voor technische informatie kunt u ook altijd terecht op onze website. Plaats uw bestelling vandaag nog in onze webshop, of kom eens langs in onze showroom. Wij geven u graag een rondleiding en helpen u bij het vinden van de onderdelen die u nodig heeft.

Lees meer : https://www.paruzzi.com/