Webcompleet
Image default
Bedrijven

Ga voor een heerlijk diner door vis te bestellen

Wilt u graag verse vis kopen omdat u een luxe diner gaat voorbereiden? U bestelt uw vis heel eenvoudig online via Fieret’s Vishandel. Bij deze specialist wordt uw bestelling altijd snel verwerkt. Gaat u vis bestellen, dan bekijkt u de producten eenvoudig in het assortiment. Deze zijn voorzien van een prijs, meestal per 100 gram of 1 kg. Vervolgens heeft u in uw winkelmandje een duidelijk overzicht van de bestelling en de bijbehorende prijs. Is het bedrag van uw bestelling boven de 50 euro? Dan heeft u geen extra kosten voor de verzending. U bespaart tijd, want voor het bestellen van uw verse vis hoeft u de deur niet uit!  

Snelle levering van de vis die u wilt kopen

Heeft u binnenkort gasten op bezoek die blijven eten? En wilt u deze mensen verrassen met een heerlijk culinaire maaltijd? Maar heeft u weinig tijd om langs te gaan bij de winkel? Dit is geen probleem bij Fieret’s Vishandel. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Eerlijk advies over de vis die u wilt bestellen

Bent u van plan om een heerlijke vismaaltijd te gaan bereiden? Maar weet u nog niet precies welke vis u daarvoor het beste kunt kopen? Laat u dan zeker adviseren door de specialisten van Fieret’s Vishandel. Zij geven u gepast advies over de vis die u wilt bestellen. Daarnaast lopen ze met u het uitgebreide assortiment door. Op die manier weet u zeker welke vis u moet kopen. Het is ook mogelijk om uw vis online te bestellen. Op het moment dat u dat doet, wordt de vis voorzien van een speciale verpakking. Deze bestaat uit een IceGelPack die om de vis zit en een speciale doos waarin het vervoerd wordt. Daarmee garandeert Fieret’s Vishandel dat de vis die u koopt ook daadwerkelijk vers bij u wordt geleverd.