Webcompleet
Image default
Bedrijven

Deze specialist heeft de producten waardoor u wateroverlast kunt voorkomen

Wateroverlast voorkomen doet het best met de producten van Advanced Sealing Technology (AST). Hoe dat kan? Zij bieden een groot assortiment aan producten om eenvoudig wateroverlast te voorkomen. Maar dat is niet het enige. Deze specialist geeft, nadat de problemen in kaart zijn gebracht, ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. Dit doet deze specialist niet alleen naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage, maar ook bij bijvoorbeeld trainingen. Ook voeren zij preventieve berekeningen uit, zodat u weet hoe het in uw bedrijf gesteld is met het risico op wateroverlast. Denk bij deze berekeningen aan lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden en oppervlakteruwheid, die iets zegt over de mate waarin de oppervlakte van bijvoorbeeld uw producten waterafstotend zijn. 

De eigen producten van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen

Makkelijk wateroverlast voorkomen in uw huis? De oplossing is heel simpel. Veel van de producten van Advanced Sealing Technology (AST) worden gemaakt door Amerikaanse en Europese specialisten, zoals Hallite. AST heeft echter ook een groot aantal eigen producten in het assortiment, die in diverse hardheden en samenstellingen leverbaar zijn. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Heeft u een specialist nodig met verstand van lekkage en overstromingen? Dan kunt u de hulp van Advanced Sealing Technology (AST) goed gebruiken. Zij gebruiken standaard afdichtingen, maar de experts ontwikkelen ook afdichtingssystemen op maat. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo pakt u het risico op wateroverlast aan.