Webcompleet
Image default
Aanbiedingen

Last van allergieën? Vloerverwarming is de oplossing voor u

Wist u dat traditionele radiatoren vaak voor een groot deel bijdragen aan de hoeveelheid stof in uw woning. De radiatoren zorgen voor luchtcirculatie. Op zijn plaats leidt dat ertoe dat stof niet blijft liggen. Het gaat dwarrelen. Bent u allergisch of heeft u een aandoening aan uw luchtwegen? Dan is het extra vervelend. In dat geval doet u er goed aan om de radiatoren te vervangen door vloerverwarming. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres voor advies en de aanschaf van vloerverwarming die past bij uw vloer.

Kies voor een beter milieu en bespaar op uw energierekening met vloerverwarming

Hecht u veel waarde aan het milieu? En wilt u daarom ook dat uw verwarming energiezuinig is? Dit is zowel beter voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

’s Winters ook altijd last van koude voeten? Vloerverwarming is de uitkomst!

Er is een geschikt soort vloerverwarming voor elk type vloer. Voor veel mensen is vloerverwarming een echte uitkomst. U heeft erdoor heerlijk warme voeten wanneer u door uw huis loopt. Zodra u koude voeten heeft, heeft u het zelf waarschijnlijk ook koud en dan is het lastig om weer warm te worden. Herkent u dit? En helpen kleedjes, pantoffels of dikke sokken ook niet? Dan kan vloerverwarming van 123Vloerverwarming een uitkomst voor u zijn. In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming tijdens de wintermaanden altijd op een warme vloer. Hierdoor heeft u binnen een handomdraai warme voeten. Bovendien wordt de rest van de ruimte goed verwarmd. Hoe dat kan? Vloerverwarming geeft gelijkmatige warmte af. Het zorgt ook nog eens voor een comfortabele sfeer in uw woning. Ideaal, nietwaar?

https://www.123vloerverwarming.nl/energiezuinige-vloerverwarming/