Zelfklevende etiketten zorgen voor een goede uitstraling van uw product

Met zelfklevende etiketten zorgt u voor een goede uitstraling van uw product, helemaal wanneer u een specialist inschakelt voor deze etiketten. Hierdoor bent u verzekerd van zelfklevende etiketten van hoogwaardige kwaliteit die goed aansluiten op uw wensen. Belona is een specialist met veel ervaring op dit gebied. Uw zelfklevende etiketten worden gemaakt met hun eigen DTP en moderne drukpersen voor de juiste uitstraling van uw product. Hierbij heeft u de keuze tussen verschillende materialen en belijmingen. Met meer dan 35 jaar ervaring geeft deze specialist u graag deskundig advies voor het creëren van de beste etiketten voor uw product.

Kies voor een blanco of bedrukt etiket

Wanneer u een goed product heeft, wilt u natuurlijk ook gebruikmaken van een mooi etiket. Een goed etiket zorgt er namelijk voor dat een consument eerder voor uw product kiest. Wanneer u zelfklevende etiketten bestelt, worden deze blanco geleverd uit het assortiment. U kunt er dus mee doen wat u zelf wilt. Natuurlijk behoort het drukken van een ontwerp op de etiketten ook tot de mogelijkheden. De etiketten worden vooral gedrukt op flexo-plersen, maar u kunt ook voor een andere optie kiezen. Zo maken ze ook gebruik van zeefdruk. Zelfklevende etiketten op rol past u eenvoudig toe in uw bedrijfsprocessen, omdat deze geschikt zijn voor bijna alle printers en weegschalen.

Ga voor de etiketten die bij uw product passen

Ook wanneer u op zoek bent naar andere etiketten voor uw product, heeft u bij Belona voldoende keus. Zo kiest u voor wijnglasetiketten, pinfeedetiketten of bedrukte etiketten. Heeft u geen idee welke etiketten het beste bij uw product passen? De medewerkers van deze specialist denken graag met u mee en geven u deskundig advies. Dankzij een uitstekende service en snelle productiemethoden heeft u altijd etiketten die aan uw wensen voldoen. Indien u meer informatie wenst, neemt u eenvoudig contact op met de medewerkers van Belona.

https://www.belona.nl/