Webcompleet
Image default
Bedrijven

De beste website ontwikkelen

Het ontwikkelen van een website wordt steeds makkelijker en steeds meer mensen kunnen er een maken. Maar het ontwikkelen van een website waarmee je bij je klanten een goede eerste indruk achterlaat, nieuwe klanten vindt en klanten aan je bindt is een heel ander verhaal. Er zijn meerdere vragen die je jezelf moet vragen voordat je een website ontwikkelt zoals: wat wil ik bereiken met mijn website, wie wil ik bereiken met mijn website etc. Het is erg belangrijk dat je een bepaald beeld creëert van je bedrijf op de website. Je moet de identiteit van je bedrijf uit de website kunnen aflezen. Een onoverzichtelijk website is niet aantrekkelijk voor (potentiele) klanten, want een rommelige website kan ook een rommelig bedrijf betekenen. Zorg dat je website uitstraalt wat voor bedrijf je in werkelijkheid bent.

De hedendaagse website zijn allemaal gemaakt met de nieuwste design en technology. Iedereen met een website wilt dat hij technisch goed in elkaar zit, maar er hiernaast ook modern uitziet. Erg belangrijk is tegenwoordig dat je website ook compatible is op de smart Phone en net zo goed functioneert op een smart Phone.

Een gespecialiseerd bedrijf in website ontwikkeling zal eerst een schets maken. Voor dit zal gebeuren moet de doelgroep onderzocht worden. Denk hierbij aan de gemiddelde leeftijd, mannen en/of vrouwen en welke internet browser het meest wordt gebruikt. Dit is nog maar een klein begin van de doelgroep analyse. Het grootste gedeelte van het onderzoek is wat de doelgroep voor informatie wilt ontvangen vanuit de website. Naar aanleiding van al deze informatie zal een eerste schets ook wel interactie ontwerp worden gemaakt. Op deze manier hoeft de doelgroep nooit meer dan 2 tot 3 keer te klikken totdat ze op de gewenste pagina

Lees meer : http://www.edit4u.nl