Taalcursus Engels

Engels wordt gesproken in de Britse eilanden, Noord-Amerika, Caribisch gebied, Australië, Nieuw-Zeeland, Oceanië, grote delen van Europa, Afrika en Azië, wereldwijd als lingua franca. 335 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Engels staat op plaats 3 in de moedertaal van de wereld. Het Engels kent meerdere dialecten bijvoorbeeld: Amerikaans-Engels, Australisch-Engels, Zuid-Afrikaans-Engels en Brits-Engels hier onder vallen dan weer Noord-Engels, Midlands-Engels en Schots-Engels. De Engelse taal heeft een officiële status in ongeveer 80 landen. Doordat Engels zo’n veel gesproken taal is het altijd handig om een taalcursus Engels te volgen. https://mpack.nl/producten/verpakkingstape/

Een taalcursus Engels kan erg handig zijn als je bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft of op vakantie gaat naar een bepaald land waar ze alleen Engels kunnen spreken. Een taalcursus Engels kan zijn om de gehele taal opnieuw te leren, om het geheugen weer even op te frissen, of om een bepaalde vaardigheid weer op te frissen dit kan zijn lezen, schrijven of spreken. https://mpack.nl/producten/verpakkingstape/

Tot op heden wordt het Engels op grote schaal gebruikt als tweede taal of officiële taal in de gemenebestlanden en is de voertaal van vele internationale organisaties. De gezamenlijke Engelstalige landen en hun gewoonten worden soms aangeduid als Angelsaksisch, om verwarring te voorkomen met de andere betekenis van ‘Engels’, nl. ‘uit Engeland’. De Engelse taal is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw waardoor het Engelse in veel voormalige koloniën nog steeds de voornaamste (ambtelijke en bestuurlijke) taal is maar vooral door de cultureel en wetenschappelijk dominerende Verenigde Staten.

 

Modern Engels wordt beschreven als de eerste wereldwijde lingua franca, is de belangrijkste internationale taal voor communicatie, wetenschap, luchtvaart, toerisme, radio, diplomatie en in de zakenwereld. Werkt je in de zakenwereld of moet je veel communiceren met het buitenland dan is een taalcursus Engels alleen maar belangrijk en kan het alleen maar positief zijn om het op je cv te zetten. De Engelse taal haar uitbreiding is begonnen vanaf de Britse eilanden over de hele wereld begon tegelijk met de groei van het Britse Rijk, en aan het eind van de 19e eeuw was de taal werkelijk wereldwijd verspreid. Engels de dominerende taal in de Verenigde Staten.

Een taalcursus Engels is dus super handig voor later gewoon op straat met het toerisme, maar ook voor het werk en de communicatie met verschillende landen. Als je de Engelse vaardigheden goed door hebt is dit alleen maar een aanwinst voor bedrijven.

Lees meer : https://mpack.nl/producten/verpakkingstape/