Webcompleet
Image default
Bedrijven

Waar moet ik op letten tijdens het kopen van een barkruk?

De keuken is een plek die veel sfeer aan je huishouden kan toevoegen, een plek waar je gezellig met elkaar komt. Een leuke manier om je keuken een twist te geven is het toevoegen van een bar. Hiervoor kun je natuurlijk geen gebruik maken van normale stoelen maar heb je barkrukken nodig. 

Tijdens het aanschaffen van barkrukken zijn er wel verschillende dingen waar je op moet letten. Je hebt barkrukken in verschillende soorten en maten, barkrukken voor in de horeca moeten voldoen aan andere eisen dan barkrukken die je thuis wil gebruiken.  
Let op de hoogte van een barkruk, zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt voor je benen tussen de bar en de barkruk. De ideale hoogte is 28 centimeter tussen de bar en de bovenzijde van de barkruk. 

Kies een barkruk die goed past bij de omgeving waar je hem plaatst. Hierbij moet je ook letten op hoeveel ruimte er beschikbaar is, is er minder ruimte beschikbaar kun je beter gaan voor een kleinere elegantere barkruk. Ook is het belangrijk dat de barkruk past bij de andere woonaccessoires die in de ruimte aanwezig zijn. 
Wie gaat er gebruik maken van de barkruk? Zijn er alleen volwassenen of gaan er ook kinderen gebruik maken van de barkrukken, ze moeten voor iedereen comfortabel genoeg zijn. 

In situaties waar er veel gebruik wordt gemaakt van de barkrukken door verschillende mensen raden we eenvoudige barkrukken aan. Dit zodat ze makkelijk kunnen worden schoongemaakt omdat dat in deze situaties met meer regelmaat nodig is. Het is ook belangrijk om te weten hoe de barkruk gereinigd moet worden. Over het algemeen kan elke barkruk worden gereinigd met een zachte doen en warm water. Maak geen gebruik van chemische schoonmaakmiddelen, deze kunnen het materiaal van de barkruk aantasten. Kies dus voor een plantaardig schoonmaakmiddel, op deze manier is er niks aan de hand! 

Lees meer : http://nouvez.nl