Webcompleet
Image default
Auto

Het uitzoeken van jouw perfecte leaseauto

Je hebt je ingelezen en bent erover uit: je gaat een bedrijfsauto leasen. Mooi, de eerste stap is gezet. Maar een leaseauto uitzoeken werkt niet helemaal hetzelfde als het uitkiezen van een normale auto. Er spelen soms andere afwegingen een rol, en ook zijn de opties niet altijd even uitgebreid.

Kiezen voor merk of voor milieu Ben je niet aan leasen gebonden, dan zal je een bedrijfsauto misschien eerst op merk of model uitkiezen. Je hebt mogelijk al ervaring met een bepaald merk of een model in een reclamespot voorbij zien komen dat je erg aanspreekt. Maar als er bijtelling wordt gerekend, is het ook belangrijk om te kijken naar de CO2 uitstoot en het brandstofetiket. Het is zelfs handiger om eerst uit te zoeken welke merken milieuvriendelijke opties bieden om daar vervolgens een keuze uit te maken welke bedrijfsauto je gaat leasen. Het kan je een hoop centen schelen als je bijtelling laag uitvalt. Natuurlijk hoeft niet iedereen te denken aan zijn portemonnee, maar zelfs dan zou iedereen er bij het leasen van een bedrijfsauto wel beter aan doen om te denken aan het milieu.

Accessoires niet altijd een optie Schaf je een gewone auto aan, dan zal je altijd bekijken welke accessoires je erbij wilt nemen. Bij een leaseauto is het niet altijd mogelijk om alle accessoires te kiezen die je bij het kopen van een auto wel kan krijgen. Sommige leasemaatschappijen bieden bepaalde auto’s zelfs enkel in door hun geselecteerde kleuren aan. Heb je de perfecte bedrijfsauto gevonden om te leasen, dan zal je daarom op zoek moeten gaan naar een leasemaatschappij die de extra’s kan bieden waar jij je zinnen op hebt gezet. En soms zal je toch genoegen moeten nemen met die stoffen bruine bekleding in plaats van het zwarte leer dat jij zo mooi vond.  

Lees meer : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl